Υπεραγορές Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ. Φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Supermarket

Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ. Φυλλάδιο με προσφορές απο τις Υπεραγορές Γαλαξίας με προϊόντα Super Market. Φρέσκα και ποιοτικά φρούτα, οπωροκηπευτικά, νωπά κρέατα, προϊόντα άρτου

Υπεραγορές Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ. Φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Supermarket

Ισχύει έως: 15.08.2021

Υπεραγορές Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ. Φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Supermarket
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ • Super Markets • Φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις σε είδη Super Market online (8 σελίδων) • «….γιατί στις υπεραγορές Γαλαξίας θα τα βρίσκετε..πάντα φρέσκα, ποιοτικά και οικονομικά!»

Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ | Galaxias Yperagores Supermarket Fylladio Prosfores

Υπεραγορές Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ Σούπερ Μάρκετ – Η εταιρεία

Οι Υπεραγορές Γαλαξίας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείτε εδώ και 30 χρόνια στο χώρο του λιανικού εμπορίου. Ξεκίνησε με το πρώτο κατάστημα στο Λυθροδόντα στην επαρχία Λευκωσίας (Nicosia) και το 2018 προχώρησε με το άνοιγμα στην επαρχία Λάρνακα (Larnaca)ς στον Κόρνο. Με την συνέπεια την εντιμότητα και την φιλική διάθεση που διακατέχει την εταιρεία οι πελάτες της μπορούν να απολαμβάνουν το καθημερινό τους ψώνισμα και όχι μόνο.

Τα τμήματα των φρέσκων με επιλεγμένα ποιοτικά φρούτα, οπωροκηπευτικά και νωπά κρέατα που ανταποκρίνονται σε ψηλές προδιαγραφές εγγυούνται το ποιοτικό καθημερινό σας τραπέζι.

Επίσης το τμήμα των αρτοπαρασκευασμάτων αποτελεί σημείο αναφοράς των υπεραγορών Γαλαξίας καθώς τα προϊόντα άρτου βρίσκονται στα ράφια από νωρίς το πρωί με αμέτρητες επιλογές. Το σλόγκαν «τα πάντα φρέσκα, ποιοτικά και οικονομικά» στις υπεραγορές Γαλαξίας ανταποκρίνεται πλήρως καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών.

Galaxias NEDAS Supermarket – Τα καταστήματα

  • Κατάστημα Γαλαξίας 1 : Ανδρέα Ηρακλειδίου 1, Λυθροδόντας
  • Κατάστημα Γαλαξίας 2: Λεωφόρος Λευκωσία (Nicosia) – Λεμεσού 14Α , Κορνος Τηλ.:22532790
Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων