Υπεραγορές Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ. Φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Supermarket

Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ. Φυλλάδιο με προσφορές απο τις Υπεραγορές Γαλαξίας με προϊόντα Super Market. Φρέσκα και ποιοτικά φρούτα, οπωροκηπευτικά, νωπά κρέατα, προϊόντα άρτου

Υπεραγορές Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ. Φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Supermarket

(Έχει λήξει – Αν η εταιρεία εκδώσει νέο θα αναρτηθεί εντός 24h)

Υπεραγορές Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ. Φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Supermarket
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ • Super Markets • Φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις σε είδη Super Market online (8 σελίδων) • «….γιατί στις υπεραγορές Γαλαξίας θα τα βρίσκετε..πάντα φρέσκα, ποιοτικά και οικονομικά!»

Γαλαξίας ΝΕΔΑΣ | Galaxias Yperagores Supermarket Fylladio Prosfores

Οι Υπεραγορές Γαλαξίας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείτε εδώ και 30 χρόνια στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

Ξεκίνησε με το πρώτο κατάστημα στο Λυθροδόντα στην επαρχία Λευκωσίας (Nicosia) και το 2018 προχώρησε με το άνοιγμα στην επαρχία της Λάρνακας (Larnaca) στον Κόρνο.

Με τη συνέπεια την εντιμότητα και τη φιλική διάθεση που διακατέχει την εταιρεία οι πελάτες της μπορούν να απολαμβάνουν το καθημερινό τους ψώνισμα και όχι μόνο.

Θα βρείτε προϊόντα για πρωϊνό, το γεύμα, αναψυκτικά και χυμοί, παγωμένα - κατεψυγμένα, είδη προσωπικής φροντίδα και περιποίησης, καθαριστικά, χαρτικά, τροφές ζώων κ.ά

Τα τμήματα των φρέσκων με επιλεγμένα ποιοτικά φρούτα, οπωροκηπευτικά και νωπά κρέατα που ανταποκρίνονται σε ψηλές προδιαγραφές εγγυούνται το ποιοτικό καθημερινό σας τραπέζι.

Επίσης, το τμήμα των αρτοπαρασκευασμάτων αποτελεί σημείο αναφοράς των υπεραγορών Γαλαξίας καθώς τα προϊόντα άρτου βρίσκονται στα ράφια από νωρίς το πρωί με αμέτρητες επιλογές.

Το σλόγκαν «…. γιατί στις υπεραγορές Γαλαξίας θα τα βρίσκετε... πάντα φρέσκα, ποιοτικά και οικονομικά!» στις υπεραγορές Γαλαξίας ανταποκρίνεται πλήρως καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών.

Galaxias NEDAS Supermarket - Τα καταστήματα

  • Κατάστημα Γαλαξίας 1 : Ανδρέα Ηρακλειδίου 1, Λυθροδόντας, 22542634
  • Κατάστημα Γαλαξίας 2: Λεωφόρος Λευκωσίας - Λεμεσού 14Α, Κόρνος, 22532790
Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων
-