ΣΥΠΑΛ Υπεραγορές. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ – SYPAL Supermarket

ΣΥΠΑΛ Υπεραγορές. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ – SYPAL Supermarket. Προϊόντα καθαρισμού, είδη σπιτιού, τρόφιμα, κάρβουνα, είδη καθαρισμού, ηλιέλαια κ.ά

ΣΥΠΑΛ Υπεραγορές. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ – SYPAL Supermarket

Ισχύει έως: 14.08.2021

ΣΥΠΑΛ Υπεραγορές. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ - SYPAL Supermarket
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΣΥΠΑΛ Υπεραγορές • Super Markets • Φυλλάδιο με προσφορές των Υπεραγορών SYPAL online (16 σελίδων) • «Με τις πιο απίθανες προσφορές εΣΥ ΠΑΛι θα κερδίσεις»

ΣΥΠΑΛ Υπεραγορές | Sypal Supermarkets Yperagores Fylladio Prosfores

SYPAL Supermarkets | ΣΥΠΑΛ Υπεραγορές – Η εταιρεία

Η SYPAL LTD δημιουργήθηκε το 1982 και απαρτίζεται από 40+ καταστήματα όλα, στην επαρχία Λεμεσού. ΣΥΠΑΛ είναι τα αρχικά των λέξεων: Σύνδεσμος Παντοπώλων Λεμεσού. Αξίζει να σημειωθεί οτι παρά τις δύσκολες εποχές που πλήττουν τον κύκλο των εργασιών του τόπου μας, όπως είναι η οικονομική κρίση, τα τεράστια προβλήματα της οικονομίας μας, αλλά και ο αθέμιτος ανταγωνισμός, η ΣΥΠΑΛ συνεχίζει την σταθερή και ανοδική της πορεία.

Προϊόντα με την επωνυμία SYPAL | Σύνδεσμος Παντοπώλων Λεμεσού

Τα τελευταία χρόνια η ΣΥ.ΠΑ.Λ (Σύνδεσμος Παντοπώλων Λεμεσού) είναι σε θέση να πωλεί στα καταστήματα της αξιόλογα προϊόντα καθαρισμού, είδη σπιτιού, τρόφιμα και πολλά άλλα με την δική της επωνυμία. Τα προϊόντα αυτά έρχονται να συμπληρώσουν τις εισαγωγές της εταιρείας σε προϊόντα όπως κάρβουνα, είδη καθαρισμού, ηλιέλαια, τρόφιμα και πολλά άλλα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στα καταστήματα της εταιρείας να πωλούν ποιοτικά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές!

«Η προτίμηση του κοινού στα συγκεκριμένα προϊόντα κάνει τον όμιλο ΣΥ.ΠΑ.Λ. να προχωρά αδιάκοπα και να προσφέρει ακόμη περισσότερα είδη, καλύπτοντας έτσι το βασικό καλάθι αγορών του καταναλωτή!»

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων