Υπεραγορές Plus Discount προσφορές. Φυλλάδιο Πλας σούπερ μάρκετ

Υπεραγορές Plus Discount στην Κύπρο. Φυλλάδιο plusdiscount με προσφορές και επτώσεις σε κρέατα, φρούτα και λαχανικά, τρόφιμα, χαρτικά, νερά, εποχιακά κ.α

Υπεραγορά Plus Discount Market. Φυλλάδιο με προσφορές Σούπερ Μάρκετ

Ισχύει έως: 18.08.2021

Υπεραγορά Plus Discount Market. Φυλλάδιο με προσφορές Σούπερ Μάρκετ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Υπεραγορές Plus Discount • Super Markets • Φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Super Market online (6 σελίδων) •

Υπεραγορές Plus Discount | Yperagores Plus Discount Prosfores Super Market Kypros

Καταστήματα Plus Discount Market

Οι υπεραγορές Plus Discount Market έχουν παρουσία στην επαρχία Λεμεσού, Πάφου και Λευκωσίας (Nicosia) με την λειτουργία 15 καταστημάτων.

Ενδεικτικά προϊόντα PLUS DISCOUNT MARKET

Στα καταστήματα PLUS DISCOUNT MARKET μπορεί να βρει κάποιος από φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα καθώς λειτουργεί φρουταρία, κρεοπωλείο και είδη ψυγείου. «Στα Plus Discount Market βρίσκεις όλα τα βασικά… PLUS… πληρώνεις λιγότερα, παίρνεις περισσότερα!»

Σχετικά με την εταιρεία Πλας Ντισκάουντ Μάρκετ

Το πρώτο κατάστημα Πλας Ντισκάουντ Μάρκετ ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2004 στην Λεμεσό. Δυο χρόνια αργότερα ανοίγει και η δεύτερη υπεραγορά στην περιοχή αγίου Αθανασίου στην Λεμεσό.

Το 2008 η εταιρεία επεκτείνεται με την ίδρυση άλλων 2 υπεραγορών στην περιοχή Μίλτωνος Λεμεσού και Γεροσκήπου στην Πάφο.

Υπήρξε συνέχεια με μια τρομακτική ανάπτυξη της εταιρίας εν καιρώ κρίσης με το άνοιγμα άλλων 5 υπεραγορών το 2010 – 2011 με την μέθοδο franchise. Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί 15 καταστήματα.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων