Παπαμιχαήλ Supermarket – Papamichael Φρουταρία στην Μανδριά της Πάφου

Παπαμιχαήλ Supermarket – Papamichael Φρουταρία γνωστή και ως «Φρουταρία Φράουλες» στο χωριό Μανδριά της Πάφου | Fruitmarket Papamichael.

Παπαμιχαήλ Supermarket – Φρουταρία ● Μανδριά – Πάφος @PapamichaelSupermarketMandria

Προσφορές και εκπτώσεις, εταιρικά νέα κλπ από την Facebook Page της εταιρείας Παπαμιχαήλ Supermarket.

Παπαμιχαήλ Supermarket ● Official Facebook Page

Προσφορές και εκπτώσεις, εταιρικά νέα κλπ από την Facebook Page της εταιρείας Παπαμιχαήλ Supermarket.


Onine οι #προσφορές από #Papamichael Supermarket – Φρουταρία. Μανδριά #Πάφος -#Κύπρος #Cyprus #offers

Η «Φρουταρία Παπαμιχαήλ» γνωστή και ως «Φρουταρία Φράουλες» βρίσκεται στο χωριό Μανδριά της Πάφου. Πρόκειται για μία επιχείρηση η οποία ξεκίνησε στην αρχή σαν οικογενειακή την 1η Μαρτίου το 2006 με το πολύ τρείς εργαζομένους. Το Δεκέμβρη του 2010 άνοιξε το σημερινό κατάστημα, μεγαλύτερο κατά πολύ σε μέγεθος από το προηγούμενο, στην ίδια όμως τοποθεσία.

Ενώ αρχικά προσέφερε είδη φρουταρίας και μερικά είδη πρώτης ανάγκης αλλά και περιπτέρου, στο σημερινό κατάστημα μπορεί κανείς να βρει όλων των ειδών τα τρόφιμα, παγωμένα είδη, κατεψυγμένα είδη, είδη υγεινής προσωπικού καθαρισμού, κουζινικά, ποτά, είδη περιπτέρου και φυσικά μεγάλη ποικιλία ειδών φρουταρίας.

Πλέον στον ίδιο χώρο, όπου εργάζονται περίπου είκοσι υπαλλήλοι στεγάζεται τόσο κρεοπωλείο όσο και φούρνος. Μετά από συνεργασία με ζαχαροπλαστείο το κατάστημα προσφέρει επίσης μεγάλη ποικιλία γλυκών. Προσεχώς πρόκειται να λειτουργήσει και καφετέρια έξω από το κατάστημα ούτως ώστε οι πελάτες να μπορούν να απολαύσουν σνακ και διάφορα ροφήματα.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων
-