Αιθέριο Bio Stores Cyprus – Αλυσίδα βιολογικών. Φυλλάδιο με προσφορές

Αιθέριο Bio Stores Cyprus – Etherio, αλυσίδα βιολογικών προϊόντων. Φυλλάδιο με προσφορές για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, συμπληρώματα διατροφής, βότανα κ.ά

Etherio Bio Stores Cyprus. Φυλλάδιο με προσφορές «Green Deals»

(Έχει λήξει – Αν η εταιρεία εκδώσει νέο θα αναρτηθεί εντός 24h)

Etherio Bio Stores Cyprus. Φυλλάδιο με προσφορές «Green Deals»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Αιθέριο • Super Markets • Φυλλάδιο με προσφορές για βιολογικά προϊόντα online (24 σελίδων) • «Back to Work – Back to School!»

Αιθέριο | Etherio Bio Stores Viologika Proionta Prosfores Fylladio

Τα καταστήματα Αιθέριο είναι η ασφαλής καθημερινή μας επιλογή, όταν σκεφτόμαστε τη διατροφή τη δική μας και των παιδιών μας.

Τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων Αιθέριο όντας η πρώτη και μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στην Κύπρο, φέρνει καθημερινά φρέσκα και υγιεινά προϊόντα στο τραπέζι σας.

Με όλη μας την αγάπη και με θετική ενέργεια, συγκεντρώνει βιολογικά φρούτα και λαχανικά από περισσότερους από 40 Κύπριους παραγωγούς. Επιπλέον, εισάγει μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων και προϊόντων ειδικής διατροφής, ώστε να καλύπτει όλες τις διατροφικές σας ανάγκες.

Η ποικιλία τους περιλαμβάνει πλέον των 10.000 προϊόντων, από φρέσκο κρέας και κατεψυγμένο ψάρι μέχρι μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων χωρίς γλουτένη, προϊόντων κατάλληλων για χορτοφάγους και πολλά άλλα.

Το προσωπικό στα καταστήματά της στελεχώνεται και από διαιτολόγους – διατροφολόγους, οι οποίοι είναι στη διάθεσή σας με τις γνώσεις και τις συμβουλές τους να σας καθοδηγήσουν στην καλύτερη επιλογή, είναι δε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν να χτίσετε το προσωπικό σας πρόγραμμα διατροφής, χωρίς χρέωση.

Με καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, φροντίζει να παραμένετε σε φόρμα όπου και να βρίσκεστε, στη δουλειά ή στις διακοπές.

The first and biggest organic chain in Cyprus. More than 10000 products, with the lowest prices! You can visit their stores in Nicosia and Limassol!

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων
-