Βιοκαρπέτ στην Κύπρο. Κατάλογοι με χαλιά – μοκέτες και λευκά είδη

Βιοκαρπέτ στην Κύπρο (Solon Karoullas). Κατάλογοι με χαλιά (χειροποίητα και μηχανής), μοκέτες, κουβέρτες, φλοκάτες και προϊόντα δαπέδου – διακόσμησης

Βιοκαρπέτ CY. Κατάλογος «Carpet Collection – Summer 2022»

Ισχύει έως Καλοκαίρι 2022

Βιοκαρπέτ CY. Κατάλογος «Carpet Collection - Summer 2022»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Βιοκαρπέτ Cyprus • Home Stores • Κατάλογος – συλλογή με καλοκαιρινά χαλιά online (84 σελίδων) •

Βιοκαρπέτ CY. Κατάλογος «Ανοιξιάτικα & καλοκαιρινά βαμβακερά ριχτάρια»

Ισχύει έως Καλοκαίρι 2022

Βιοκαρπέτ CY. Κατάλογος «Ανοιξιάτικα & καλοκαιρινά βαμβακερά ριχτάρια»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Βιοκαρπέτ Cyprus • • Κατάλογος με προσφορές & προτάσεις για ριχτάρια online (36 σελίδων) • «Ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βαμβακερά ριχτάρια κορυφαίας ποιότητας, με σταθερή ύφανση για εξαιρετική εφαρμογή και άψογο αποτέλεσμα, σε μεγάλο εύρος χρωμοσχεδίων για κάθε στιλ χώρου»

Βιοκαρπέτ CY. Κατάλογος – συλλογή σεντονιών «PERCALE 2022»

2022

Βιοκαρπέτ CY. Κατάλογος - συλλογή σεντονιών «PERCALE 2022»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Βιοκαρπέτ Cyprus • • Κατάλογος με συλλογή για σεντόνια online (28 σελίδων) •

Βιοκαρπέτ Cyprus | Biokarpet Cy Xalia Moketes Tapites

Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ αποτελεί εδώ και 70 χρόνια τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας χαλιών (χειροποίητων και μηχανής) μοκετών, κουβερτών, φλοκάτης και άλλων προϊόντων που αφορούν στο δάπεδο και τη διακόσμηση του σπιτιού.

Η Βιοκαρπέτ είναι η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρία της παραδοσιακής φλοκάτης για παραπάνω από 70 χρόνια. Σήμερα αυτό το παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο «shaggy type» χαλί, η Βιοκαρπέτ το καθιέρωσε με μεγάλη επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.

Στο χώρο των χειροποίητων αλλά και των χαλιών μηχανής η Βιοκαρπέτ οδηγεί τις εξελίξεις εδώ και πολλές δεκαετίες. Η αγάπη της για την παράδοση την καθιστά το μεγαλύτερο εισαγωγέα χαλιών στην Ελλάδα από χώρες της Ανατολής, όπως η Περσία, το Αφγανιστάν και η Ινδία.

Τα στελέχη της ταξιδεύουν σε χώρες της ανατολής, σε ένα γοητευτικό οδοιπορικό αναζήτησης των πιο ξεχωριστών χειροποίητων χαλιών.

Βιοκαρπέτ | Μοντέρνα χαλιά μηχανής, Χειροποίητα χαλιά, Κλασσικά χαλιά, Μοκέτες

Τα τελευταία χρόνια έχει εξασφαλίσει επώνυμες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού. Συγκεκριμένα συνεργάζεται με την εταιρία Disney για την παραγωγή αποκλειστικών σχεδίων για παιδικά χαλιά, μοκέτες και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα χαλιά του οίκου Pierre Cardin.

Επίσης, η Βιοκαρπέτ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Ισπανικού οίκου ΚΑ International, που διαθέτει προϊόντα όπως υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ριχτάρια, ψάθες, διακοσμητικά και έπιπλα.

Έχοντας πλέον μια ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρία δραστηριοποιείται και στον χώρο των δαπέδων με την εμπορία ξύλινων πατωμάτων (εσωτερικού & εξωτερικού χώρου) και στον τομέα του οικιακού ιματισμού με τα προϊόντα της Biokarpet Home και της Naf - Naf, που είναι λευκά είδη, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες και ταπετσαρίες.

Επίσης, η Βιοκαρπέτ δραστηριοποιείται στο τομέα επαγγελματικής χρήσης ως Biokarpet Contract. Η 70χρονη εμπειρία της, η τεχνογνωσία, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων, επιπλέον το μεράκι και η γνώση των ανθρώπων της, δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε Εκκλησίες, Ξενοδοχεία, Casino, Συνεδριακά Κέντρα, Τράπεζες Γραφεία, Πλοία, Εστιατόρια κ.λ.π.

Στόχος της εταιρίας είναι η εξάπλωση των δραστηριοτήτων σε περισσότερες χώρες καθιστώντας τα επώνυμα προϊόντα ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ακόμα πιο αναγνωρίσιμα στις διεθνείς αγορές. Σήμερα το δίκτυο καταστημάτων της Βιοκαρπέτ είναι από τα ισχυρότερα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς ήδη υπάρχουν σε λειτουργία 51 καταστήματα από τα οποία τα 41 λειτουργούν στον Ελλαδικό χώρο και τα υπόλοιπα 10 καταστήματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 4 καταστήματα στη Ρουμανία, 3 στη Βουλγαρία, 1 στην Κύπρο (Λάρνακα, Solon Karoullas Ltd, Γρίβα Διγενή 17, 00357 24628710), 1 στην Πολωνία και 1 στην Αλβανία.

 
Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων
-